Funktioner der sparer dig tid i hverdagen

Så kan du koncentrere dig om at være kørelærer

Integrerbar booking kalender

Med Drivedesk har du mulighed for at integrerer en eller flere hold kalendere direkte på din egen hjemmeside. Med en hold kalender kan dine elever tilmelde sig til nye hold og førstehjælps kurser direkte på din egen hjemmeside.

Booking af køretimer

Når en elev er tilmeldt et hold får de adgang til et online kontrolpanel, hvorfra de har mulighed for at booke køretimer, se kommende aftaler, sende beskeder direkte til kørelæreren og mange andre praktiske funktioner.

Kalender synkronisering

Bruger du i dag allerede en online kalender som eksempelvis Google Kalender, så kan du uden problemer fortsætte med at bruge denne, da Drivedesk har 2-vejs synkronisering så dine aftaler bliver automatisk overført systemerne imellem.

Smarte notifikationer

Fra dit kontrolpanel kan du som kørelære hurtigt sende en SMS til et helt hold med få klik. Du har også mulighed for at aktivere e-mail og SMS notifikationer forud for teori og køretimer, så du altid er sikker på at dine elever dukker op.

Betaling med MobilePay

Fra kontrolpanelet kan du sende betalingsanmodninger ud til dine elever. Du kan vælges om de skal sendes per e-mail, SMS eller MobilePay. Hvis du vælger MobilePay kan eleven med et enkelt swipe på sin telefon betale det beløb du har anmodet om.

Hvorfor benytte os?

Integration med din nuværende hjemmeside

Vores kalendersystem kan integreres med din nuværende hjemmeside, så dine elever kan tilmelde sig hold og booker køretider.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Har du brug for hjælp til at komme igang eller har du spørgsmål til systemets funktioner, så sidder vi klar til at hjælpe.

Brug din Google kalender

Drivedesk har 2-vejs synkronisering med Google Kalender, dvs. dine aftaler bliver oprettet automatisk i Google's Kalender.

Spar tid på de kedelige opgaver

Spar en masse tid på alt det kedelige og administrative arbejde. Brug den istedet med eleverne på vejen eller i teorilokalet.

Drivedesk hjælper os med alt det kedelige administrative arbejde der er ved at drive en køreskole. Det fungerer perfekt med oprettelse af hold og booking af køretimer. Det sparer mig mange timer hver uge. Jeg kan 100% anbefale Drivedesk til alle kørelærere der ønsker hjælp til det administrative arbejde.
LZ køreskole

Loay Zeraiq

LZ Køreskole

Tilmeld nyhedsbrev